Privasi Anda

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung.
Sekiranya anda ingin mendaftar dan membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.


Maklumat Yang Dikumpul

Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.
Apa yang akan Berlaku jika Saya Membuat Pautan kepada Laman Web yang Lain?
Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.


Pindaan Dasar

Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.

Hubungi Kami

Unit Rekod Perubatan
Hospital Universiti Sains Malaysia
Jalan Raja Perempuan Zainab 2
16150 Kota Bharu Kelantan
Pejabat Am: 09-767 3156
No Fax: 09-767 3155

Penafian

Hospital USM tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat ya diperolehi dari laman web ini.

DASAR PRIVASI

Pelawat

99115
Hari IniHari Ini88
SemalamSemalam119
Minggu IniMinggu Ini503
Bulan IniBulan Ini2333
Hakcipta Terpelihara Unit Rekod Perubatan Hospital USM 2021
Paparan terbaik menggunakan pelayar Mozilla Firefox dengan resolusi 1024 x 768 piksel.
  • Last Modified: Isnin 14 Ogos 2023, 00:59:28.